O introducere în soft-ul de recrutare

 În ultimii ani s-au discutat multe despre recrutarea de software. Software-ul de recrutare ajută companiile să găsească angajați adecvați și lucrează în mai multe moduri. Poate gestiona secțiunea de ocupare a forței de muncă a site-ului unei companii, poate urmări răspunsurile companiei la solicitanți și poate organiza toate informațiile despre potențialii angajați într-o bază de date cuprinzătoare.
O funcție majoră de recrutare a programelor software este aceea că aceștia pot folosi partea de angajare a site-ului web al unei companii. Software-ul poate face o listă de locuri de muncă disponibile cu compania. Surferii web pot face clic pe locurile de muncă pe care sunt interesați și imediat vor fi luați la o descriere a locului de muncă. Software-ul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea aplicații electronice care pot fi completate și trimise pe Internet.
O altă funcție de recrutare a software-ului este de a urmări răspunsurile companiei la solicitanți. Software-ul permite utilizatorilor să creeze scrisori personalizate, recunoscând că compania a primit CV-ul reclamantului, cererile de interviu și memento-urile de programare, printre altele.
Software-ul de recrutare este perfect pentru crearea unei baze de date a candidatului. Această funcție permite utilizatorilor să urmărească persoanele care au solicitat posturi în cadrul companiei. Baza de date stochează informații despre persoanele care au completat o cerere sau au prezentat un CV. Multe programe atribuie solicitanților numere de identificare, facilitând astfel urmărirea solicitanților. Software-ul poate fi, de asemenea, folosit pentru a verifica dacă un solicitant a solicitat anterior să lucreze pentru companie. Recrutarea de baze de date ale solicitanților de aplicații software este, de asemenea, capabilă să urmărească din ce surse au venit reclamanții, permițând companiei să vadă cum funcționează diferitele sale instrumente de recrutare. Acest lucru permite companiei să știe dacă anunțurile din ziare, site-urile web, agențiile de plasare a forței de muncă sau alte surse furnizează un flux de solicitanți calificați.
Software-ul de recrutare poate fi costisitor și complicat, însă salvează, de obicei, banii companiei pe termen lung, iar aspectele organizaționale ale software-ului fac mult mai ușor angajarea de noi angajați.

Postări populare