Înregistrați CD-uri ca profesioniștii

 Oricine a ars o mulțime de CD-uri a întâmpinat fără îndoială această problemă. CD-ul dvs. nu va fi redat în anumite playere CD. Ați încercat diferite mărci de CD-uri. Ați încercat chiar să schimbați viteza de scriere a software-ului dvs. pentru arderea CD-urilor. Cu toate acestea, nimic nu pare să funcționeze.
Cu toate acestea, orice CD "profesionist" achiziționat de la un magazin de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Best Buy sau Sam Goodies, funcționează în orice tip de CD player. Ce fac ei nu suntem? De ce nu vor fi difuzate anumite CD-uri de la domiciliu la toate playerele CD?
Credeți sau nu, este pentru că industria muzicală arde CD-urile CD-urilor în mod diferit. În locul duplicării CD-urilor, industria muzicală reproduce CD-urile. Deși terminologia pare sinonimă, procesul este complet diferit.
Replicarea CD-urilor este utilizată pentru producția în masă a CD-urilor (500). În loc să scrie date pe un CD folosind un laser ca și în cazul copierii CD Rom, replicarea CD-ului folosește un master de sticlă pentru a ștampila (imprima) datele pe disc. Acest lucru elimină practic toate problemele cu posibilitatea de redare întâlnite la arderea CD-urilor la domiciliu. Replicarea CD-urilor este un proces superior de ardere a CD-urilor.
Este important să rețineți că calitatea superioară a CD-urilor CD-uri apăsate folosind replicarea CD-urilor nu este ieftină. Chiar și atunci când se utilizează companii independente de CD duplicare, cum ar fi Disc Absolute sau Oasis, va exista încă un cost mai mare asociat discurilor replicate.
Pentru proiectul următor, aveți CD-urile CD replicate, nu duplicate. Acest lucru vă va asigura că produsul dvs. are cel mai înalt standard de calitate. Rețineți că, datorită costului, va trebui să comandați cel puțin 500 de CD-uri pentru a primi acest proces. Cu toate acestea, puteți fi sigur că știți că calitatea discului dvs. se află la același nivel cu profesioniștii.

Postări populare