Backup-ul de date - Prevenirea este mai bună decât tratamentul


Imaginați-vă că ați lucrat la un fișier pentru întreaga zi și că a existat o creștere a puterii care a provocat că computerul dvs. este "înnegrit". Ar fi fost o experiență frustrantă pentru noi, deoarece am pus mult timp și efort în ea. Sunt sigur că mulți dintre noi s-ar fi confruntat cu pierderi de date sub o formă sau alta și am învățat să fim mai înțelepți să facem o copie de rezervă a datelor pentru a evita orice formă de pierdere a datelor.
Te-ai gandit vreodata la un scenariu cel mai rau in care un incendiu sa despartit si a distrus computerul sau unde laptopul a fost furat? Dacă se întâmplă acest lucru, primul lucru care vă vine în minte este mii de dolari pe care îi cheltuiți pe computer sau laptop și vă veți simți foarte supărat. Cu toate acestea, atunci când ați crezut pentru un al doilea moment, ați început să realizați că ceea ce este cu adevărat valoros sunt cantitatea de date pe care le-ați construit de-a lungul anilor în ea. Deși hardware-ul poate fi întotdeauna înlocuit, chiar și fără costuri pentru tine, dacă aveți asigurare, dar pierdut de date este plecat pentru totdeauna.
Datele pierdute, cum ar fi mii de mp3 și filme pe care le-ați descărcat de pe Internet, mii de fotografii digitale care sunt imposibil de înlocuit sunt pierdute într-o clipă. Această formă de pierdere a datelor apare acasă mai ales atunci când laptopul deține sângele pentru afacerea dvs. Imaginați-vă toate documentele de contact de afaceri și contractele pe care le-ați construit dureros de-a lungul anilor ar fi dispărut la fel. Afacerea voastră va fi șters peste noapte.
Nu așteptați să se întâmple cel mai rău înainte de a începe să luați în considerare salvarea datelor.

Postări populare