10 Motive pentru adoptarea vizualizării datelor


1. Diagrame de bare
Există mai multe grafice decât cele întâlnite cu vizualizarea datelor. Bar grafice este doar un exemplu de multe instrumente vizuale care pot fi folosite pentru a transmite informații în modul cel mai eficient. Bar graficele, graficele de bare, graficele cu plăci sau alte diagrame și grafice reprezintă una dintre metodele cele mai comune de afișare a informațiilor de diferite tipuri. Toți de la copii la adulți le folosesc în școală, în studiu și în afaceri. Vizualizarea datelor funcționează cu bare de diagrame pentru a crea afișaje informative pentru a ajunge la orice tip de audiență.
2. Harta interactivă
În plus față de graficele de bare, alte instrumente informatice devin interactive cu vizualizarea datelor. O hartă interactivă permite afișarea informațiilor pe diferite nivele, făcând clic pe partea din hartă despre care doriți mai multe informații. Acesta este numit "forarea în jos". Harta interactivă este o metodă de vizualizare a datelor folosită de multe programe de afaceri, de guvern și de comunitate. Multe companii aeriene s-au dovedit a fi o hartă interactivă a interiorului avionului, astfel încât călătorii să-și poată alege propriile scaune. Multe guverne sau comunități creează hărți interactive ale țărilor, statelor și orașelor lor. Pentru a afla mai multe despre o anumită zonă, toate trebuie să faceți este să faceți clic pe ea. Informațiile interacționează cu nevoile utilizatorului.
3. Instrumentul de raportare
Acest articol a abordat deja exemple privind modul în care vizualizarea datelor transmite informații diverselor tipuri de utilizatori pentru călătorii sau educație, însă vizualizarea datelor poate fi, de asemenea, utilizată ca instrument de raportare. Imaginați-vă că faceți o prezentare pentru școală sau pentru afaceri vii cu o hartă interactivă sau bare grafice. Informațiile sunt prezentate într-un mod util și semnificativ, adesea simplificând nivelurile complexe de informații pentru a deveni digerabile pentru cei cărora le este prezentată prezentarea.
4. Convertiți HTML în PDF
O prezentare este un lucru, o fișă sau o copie a fișierului este alta. De departe, una dintre cele mai mari provocări cu vizualizarea datelor în trecut a fost tipărirea informațiilor HTML fără a fi tăiat pe una din margini. În ultimul format HTML nu sa format automat pentru imprimarea pe calculator. Software-ul de vizualizare a datelor poate crea imagini PDF ale afișajelor HTML pe care alții să le poată urma în timpul prezentării sau al fișierului după.
5. Cartografierea datelor
Cercetarea, datele geografice și alte informații pot fi transmise în mod eficient utilizând cartografierea datelor. Vizualizarea datelor oferă o metodă de cartografiere a datelor într-un afișaj simplu, asistând prezentatorul în capacitatea sa de a face datele importante de înțeles.
6. Cartografierea afacerilor
Uneori, cartografierea datelor implică diagrame vizuale ale departamentelor de afaceri. Vizualizarea datelor vă ajută cu cartografierea afacerilor. Un exemplu de cartografiere a afacerilor este crearea unei hărți departamentale pentru departamentul de transport al unei companii. Informațiile în timp real sunt disponibile pentru gestionarea inventarului și pentru locația acestuia, inclusiv informațiile de transport de intrare și de ieșire. Tot ce se întâmplă în depozit este vizualizat pe ecranul unui computer.
7. Tabloul de bord executiv
Deși informațiile pot fi compilate în vizualizarea datelor de ultimă generație, informațiile trebuie încă să fie gestionate într-un fel. Vizualizarea datelor ar fi incompletă fără un tablou de bord executiv cu care directorii pot personaliza și gestiona toate afișările și rapoartele de vizualizare a datelor.
8. Graficele Flash
Folosind tehnologia flash, informațiile pot fi afișate și într-un format de ultimă generație. Tablourile de bord și afișajele de vizualizare a datelor nu sunt împovărate de prea multe informații, toate îmbibate pe grafice și grafice. Diagrama Flash, graficele flash și hărțile flash afișează doar ceea ce este necesar atunci când cineva are nevoie de aceasta, răspunzând unui mouse sau cursor care se deplasează peste el. Pe măsură ce mouse-ul își găsește ținta, informațiile și opțiunile sunt afișate imediat. Site-urile Web sunt prezentate într-un mod ordonat și ușor de gestionat.
Tehnologie 9..Net
.Net tehnologia, incluzând graficele .net, graficele .net și hărțile .net este o tehnologie de internet care interfețează alte pagini de pe internet cu text ancorat pe un raport sau pe alt ecran de vizualizare a datelor. În plus față de graficele .net, perl, diagrame perl și perl, precum și diagrame la recefusion, grafice recefusion și hărți coldfusion sunt instrumente utile folosite ca parte a vizualizării datelor. Aceste tehnologii pot fi de asemenea utilizate în atașamente PDF .net.
10. 508 Conformitate
Vizualizarea datelor a devenit, de asemenea, accesibilă persoanelor cu handicap care respectă secțiunea 508, care impune ca persoanele cu dizabilități să poată fi văzute de către guvern și public. Vizualizarea datelor este încă capabilă să satisfacă nevoile utilizatorilor săi.
Întreprinderile, comunitățile și programele educaționale din întreaga țară adoptă vizualizarea datelor pentru a satisface nevoia de informare. Informațiile sunt acum disponibile la un nou nivel de simplitate, chiar și la cele mai detaliate și mai complexe niveluri.

Postări populare